اعتذار

موقعنا باللغة العربية قيد الإنشاء

doron navot"חלק מהחשודים מתמודדים כדי לשדר למערכת המשפט ואכיפת החוק שהם חפים מפשע. זה לא אומר שהם הולכים לנצח במערכת הבחירות, אבל זו חלק מהאסטרטגיה שלהם מול מערכת אכיפת החוק... רבים עושים זאת כאסטרטגיה משפטית", אמר ד"ר דורון נבות, מומחה לשחיתות פוליטית וראש התכנית ללימודי דמוקרטיה בבית הספר למדעי המדינה, בראיון לעיתון "גלובס"

gabi ben dor

מדו"ח פני החברה הישראלית עולה כי 88% מהאוכלוסייה בישראל דיווחו שהם מרוצים מחייהם. פרופ' גבי בן-דור, ראש התוכנית ללימודי ביטחון לאומי, העורך מדי שנה את מדד החוסן הלאומי של ישראל, התראיין בנושא לרשת ב' ואמר: "אלו לא נתונים מפתיעים והם ידועים כבר שנים. אצלנו מקטרים על תחבורה, תשתיות, חינוך ודיור, אבל במאקרו ההרגשה היא שבסך הכול טוב, כי יש הזדהות גבוהה של הפרט עם מטרות קולקטיביות - החברה הישראלית, הציונות, הערכים שלמענם אנחנו עושים את מה שעושים, מה שחסר במדינות אחרות".

מחקרם של ד"ר יניב רינגוורץ וד"ר כרמלה לוטמר, מביה"ס למדעי המדינה, הבודק האם כתבי עת אקדמיים מאפשרים לחוקרים השייכים לאוניברסיטה אליה שייך כתב העת לפרסם מאמרים באיכות נמוכה יותר (התשובה - כן...), התפרסם ב- harvard business review.

hospitalהצעת מחקר של ד"ר גבי סייג וד"ר דנה ושדי מביה"ס למדעי המדינה, המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית, בנושא הביקורת הפנימית בבתי חולים בישראל, זכתה במענק מחקר של 100 אלף ש"ח שניתן על ידי המכון הלאומי לחקר שירותי בריאות ומדיניות הבריאות. בעקבות המחקר הוקם צוות מחקר שכולל את המבקרת הפנימית של משרד הבריאות, המבקר הפנימי הפורש של קופת חולים כללית ואת המבקרים הפנימיים בבתי חולים רמב"ם ופוריה.

aharon cohen book coverברכות לפרופ' אהרן כהן, על צאת ספרו

Counterproductive Work Behaviors - Understanding the Dark Side of Personalities in Organizational Life.

לפרטים נוספים לחצו כאן