اعتذار

موقعنا باللغة العربية قيد الإنشاء

uri bar yosefפרופ' אורי בר - יוסף, מהמחלקה ליחסים בינלאומיים בביה"ס למדעי המדינה: "ראש הממשלה בנימין נתניהו צודק באבחנתו: איראן היא האיום הגדול ביותר על ישראל. כיום האיום הזה נראה רחוק, אבל די בכמה פצצות ישראליות טועות שיפגעו במטרה איראנית בסוריה, או פיגוע טרור מסיבי של חיזבאללה, כדי ליצור דינמיקה העלולה להביא למלחמה. ומלחמה שבה התפקיד המרכזי יהיה שמור לחיזבאללה, תהיה שונה מכל מלחמות העבר". למאמר המלא - כנסו ל"הארץ".

gabi ben dorמה שהסעודים רוצים מארה"ב זהה לרצון שלנו, הישראלים: להפעיל לחץ על איראן, לוודא שהם לא מרמים ומוצאים דרכים לעקוף את הסכם הגרעין במטרה לפתח נשק גרעיני, לא לאפשר להם לפתח טילים בליסטיים ארוכי טווח ולהתעמת איתם בכל הקשור לתמיכתם בטרור וחתרנות". פרופ' גבי בן-דור, ראש התוכנית ללימודי ביטחון לאומי במרכז לחקר הביטחון הלאומי, בראיון לג'רוזלם פוסט.

• 22 א אוק 2017

פתיחת שנת הלימודים תשע"ח 2017

ההרשמה עומדת להסתיים! חווית הלימודים כוללת אפשרות לתואר ראשון בשנתיים, תואר שני בשנה, מגוון מלגות לבעלי ציון פסיכומטרי 633 ומעלה, קורסי לימוד יחודיים ופרקטיים.

להרשמה לחצו כאן!  נשמח לענות על כל שאלה שיש לכם בנוגע ללימודי התואר, לקבלת מענה מהיר לחצו כאן.

ba registration 2017