اعتذار

موقعنا باللغة العربية قيد الإنشاء

keren levy ganani sniderברכות לד"ר קרן לוי גנני שניידר, על אישור עבודת הדוקטורט שלה בנושא "Attitudes Toward Asylum Seekers Within the Framework of Exposure to Political Violence", בהנחיית פרופ' דפנה קנטי, מהמחלקה לממשל ורעיון מדיני. מאחלים לקרן הצלחה רבה בהמשך הקריירה האקדמית.

doron navotד"ר דורון נבות, מומחה לשחיתות פוליטית ומרצה במחלקה ללימודי תואר שני בממשל ורעיון מדיני, בראיון ל"הארץ": מכת מדינה: מפת השחיתות בשלטון המקומי - השילוב בין סמכויות רחבות, תקציבים מוגבלים ופיתויים יצר מלכודת בה נפלו בשני העשורים האחרונים 54 ראשי רשויות שהסתבכו בפלילים. הנוסחה לפתרון תקועה בגלגלי הביורוקרטיה. לקריאה נוספת לחצו כאן.

nissim cohenברכות לד"ר ניסים כהן, ראש התכנית ללימודי מוסמך למנהלים במנהל ומדיניות ציבורית, אשר ספרו "מבוא למינהל וניהול ציבורי" (נכתב בשיתוף שלמה מזרחי) ישמש כספר הלימוד העיקרי של התחום בשנים הבאות.

michael grossספר חדש בעריכתו של פרופ' מיכאל גרוס, ראש ביה"ס למדעי המדינה ומרצה במחלקה ליחסים בינלאומיים, בנושא: "Soft War: The Ethics of Unarmed Conflict". הספר עוסק בנושא שלא מרבים להתייחס אליו בתיאוריות על מלחמה צודקת - הנושא של השפעות המלחמה ה"רכה": מתקפות סייבר, חרם כלכלי, תעמולה ועוד. לעיון נוסף לחצו כאן.