اعتذار

موقعنا باللغة العربية قيد الإنشاء

israel vismel manorד"ר ישראל ויסמל מנור, מומחה לפוליטיקה של ארה"ב מהמחלקה לממשל ורעיון מדיני, התראיין לתכנית "בחצי היום" ברשת ב' על הרקע לאירועי השנאה בארה"ב, והסביר למה הנשיא טראמפ מתקשה להאשים את הניאו נאצים וה-KKK. השידור מה-16.8 מתחיל בדקה 30:07, להאזנה לחצו כאן.

shaul horevפרופ' שאול חורב, מרצה במחלקה ליחסים בינלאומיים, לשעבר ראש הוועדה לאנרגיה אטומית, התראיין לתכנית "בוקר טוב ישראל" בגלי צה"ל והרגיע: למרות הצהרותיו הפומביות של טראמפ, ארה"ב דווקא פועלת להרגעת המתיחות מול צפון קוריאה. להאזנה לחצו כאן - דקה 0:33.

• 15 ג אוג 2017

ימים אחרונים להרשמה!

מה, עוד לא נרשמתם לתואר? ימי הרשמה מיוחדים בין התאריכים 15-17.8.17, 50% הנחה בדמי ההרשמה לשנת הלימודים הבאה - תשע"ח (אוקטובר 2017). אפשרות לתואר ראשון בשנתיים, מגוון מלגות לבעלי ציון פסיכומטרי 633 ומעלה, קורסי לימוד יחודיים ופרקטיים.

להרשמה לחצו כאן!  נשמח לענות על כל שאלה שיש לכם בנוגע ללימודי התואר, לקבלת מענה מהיר לחצו כאן.

ba registration 2017

nissim cohenברכות לד"ר ניסים כהן, ראש התכנית ללימודי מוסמך למנהלים במנהל ומדיניות ציבורית, אשר ספרו "מבוא למינהל וניהול ציבורי" (נכתב בשיתוף שלמה מזרחי) ישמש כספר הלימוד העיקרי של התחום בשנים הבאות.