מלגות בית הספר לתואר ראשון ושני

מלגות בית הספר לתלמידי תואר ראשון

1. בית הספר למדעי המדינה מעניק מלגות לתלמידי תואר ראשון - למתקבלים לשנה"ל תשע"ח, בעלי ציון פסיכומטרי משוקלל 650 ומעלה.

גובה המלגה 3500 ש"ח! מתן המלגה מותנה במימוש הלימודים במדעי המדינה, עמידה בתנאי ממוצע בשנה א' במדעי המדינה, ועמידה בתנאי המעבר משנה א' לשנה ב' בחוג הלימודים השני.

לפרטים נוספים נא לפנות לגב' נועה אברהם, מרכזת לימודי תואר ראשון. טל' 04-8240561.

2. האוניברסיטה מעניקה מלגות לסטודנטים שילמדו במדעי המדינה בתואר ראשון בשנת תשע"ח, אשר הינם בעלי ציון פסיכומטרי גולמי בהתאם לפירוט הבא:

*פסיכומטרי גולמי 633 - מלגה על סך 3500 ש"ח

*פסיכומטרי גולמי 660 - מלגה על סך 7000 ש"ח

ייתכנו שינויים. לפרטים - ניתן לפנות לאגף מנהל תלמידים, טלפון 04-6146218

*פסיכומטרי גולמי 700 - מלגה על סך 5000 ש"ח

*פסיכומטרי גולמי 720 - מלגה על סך 10,000 ש"ח

*תקנון המלגות המלא בדיקנאט הסטודנטים, ייתכנו שינויים. טלפון לבירור: 04-8288034

מלגות לסטודנטים במסלול מחקרי של תואר שני

בתחומים: ממשל ורעיון מדיני, יחסים בינלאומיים, ומנהל ומדיניות ציבורית.

המלגה תינתן בהתאם לשיקול החלטת וועדת המלגות של כל מחלקה.

לפרטים נוספים, פנו למרכזות התואר השני במחלקות:

גב' מירי פיינרמן, המחלקה לממשל ורעיון מדיני

גב' בלה בוטניק, המחלקה ליחסים בינלאומיים