מלגות בית הספר לתואר ראשון ושני

בית הספר למדעי המדינה מעניק מלגות לסטודנטים מצטיינים במסלול מחקרי של תואר שני, בתחומים: ממשל ורעיון מדיני, יחסים בינלאומיים, ומנהל ומדיניות ציבורית.

גובה המלגה: עד 20,000 ש"ח.

תנאי קבלת המלגה:

תלמיד במסלול מחקרי לתואר שני.

עמידה בתנאים הבאים: ממוצע תואר ראשון 87 ומעלה, וציון אנגלית ברמת "מתקדמים ב" 85 ומעלה.

ראיון.

המלגה נפרשת על פני שנתיים. הסטודנט יקבל עד 10,000 ש"ח בשנה א'.

לאחר אישור הצעת התזה, הסטודנט יקבל את החלק השני של המענק - עד 10,000 ש"ח.

סטודנטים שכעת מתחילים את שנתם השניה (סטודנטים שלמדו במחלקות אחרות, או סטודנטים שלמדו בתכניות המיוחדות וכעת מעוניינים לכתוב תזה), יכולים לקבל עד 10,000 ש"ח לאחר שיקבלו אישור לנושאי התזה שלהם.

לפרטים נוספים, פנו למרכזות התואר השני במחלקות:

גב' מירי פיינרמן, המחלקה לממשל ורעיון מדיני

גב' בלה בוטניק, המחלקה ליחסים בינלאומיים

גב' אורלי משה, המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית

מלגות בית הספר לתלמידי תואר ראשון

בית הספר מעניק מלגות לתלמידי תואר ראשון - למתקבלים לשנה"ל תשע"ז, בעלי ציון פסיכומטרי משוקלל 650 ומעלה. גובה המלגה 3500 ש"ח! מתן המלגה מותנה בעמידה בתנאי ממוצע בשנה א'.

לפרטים נוספים נא לפנות לגב' נועה אברהם, מרכזת לימודי תואר ראשון.

כמו כן, דיקנאט הסטודנטים מעניק מלגות לסטודנטים שילמדו במדעי המדינה בתואר ראשון, אשר הינם בעלי ציון פסיכומטרי גולמי בהתאם לפירוט הבא:

*פסיכומטרי גולמי 633 - מלגה על סך 3500 ש"ח

*פסיכומטרי גולמי 660 - מלגה על סך 7000 ש"ח

*פסיכומטרי גולמי 720 - מלגה על סך 10,000 ש"ח

*תקנון המלגות המלא בדיקנאט הסטודנטים, ייתכנו שינויים. טלפון לבירור: 04-8288034

uri bar yosefפרופ' אורי בר - יוסף, מהמחלקה ליחסים בינלאומיים בביה"ס למדעי המדינה: "ראש הממשלה בנימין נתניהו צודק באבחנתו: איראן היא האיום הגדול ביותר על ישראל. כיום האיום הזה נראה רחוק, אבל די בכמה פצצות ישראליות טועות שיפגעו במטרה איראנית בסוריה, או פיגוע טרור מסיבי של חיזבאללה, כדי ליצור דינמיקה העלולה להביא למלחמה. ומלחמה שבה התפקיד המרכזי יהיה שמור לחיזבאללה, תהיה שונה מכל מלחמות העבר". למאמר המלא - כנסו ל"הארץ".

gabi ben dorמה שהסעודים רוצים מארה"ב זהה לרצון שלנו, הישראלים: להפעיל לחץ על איראן, לוודא שהם לא מרמים ומוצאים דרכים לעקוף את הסכם הגרעין במטרה לפתח נשק גרעיני, לא לאפשר להם לפתח טילים בליסטיים ארוכי טווח ולהתעמת איתם בכל הקשור לתמיכתם בטרור וחתרנות". פרופ' גבי בן-דור, ראש התוכנית ללימודי ביטחון לאומי במרכז לחקר הביטחון הלאומי, בראיון לג'רוזלם פוסט.

• 22 א אוק 2017

פתיחת שנת הלימודים תשע"ח 2017

ההרשמה עומדת להסתיים! חווית הלימודים כוללת אפשרות לתואר ראשון בשנתיים, תואר שני בשנה, מגוון מלגות לבעלי ציון פסיכומטרי 633 ומעלה, קורסי לימוד יחודיים ופרקטיים.

להרשמה לחצו כאן!  נשמח לענות על כל שאלה שיש לכם בנוגע ללימודי התואר, לקבלת מענה מהיר לחצו כאן.

ba registration 2017