מלגות בית הספר לתואר ראשון ושני

בית הספר למדעי המדינה מעניק מלגות לסטודנטים מצטיינים במסלול מחקרי של תואר שני, בתחומים: ממשל ורעיון מדיני, יחסים בינלאומיים, ומנהל ומדיניות ציבורית.

גובה המלגה: עד 20,000 ש"ח.

תנאי קבלת המלגה:

תלמיד במסלול מחקרי לתואר שני.

עמידה בתנאים הבאים: ממוצע תואר ראשון 87 ומעלה, וציון אנגלית ברמת "מתקדמים ב" 85 ומעלה.

ראיון.

המלגה נפרשת על פני שנתיים. הסטודנט יקבל עד 10,000 ש"ח בשנה א'.

לאחר אישור הצעת התזה, הסטודנט יקבל את החלק השני של המענק - עד 10,000 ש"ח.

סטודנטים שכעת מתחילים את שנתם השניה (סטודנטים שלמדו במחלקות אחרות, או סטודנטים שלמדו בתכניות המיוחדות וכעת מעוניינים לכתוב תזה), יכולים לקבל עד 10,000 ש"ח לאחר שיקבלו אישור לנושאי התזה שלהם.

לפרטים נוספים, פנו למרכזות התואר השני במחלקות:

גב' מירי פיינרמן, המחלקה לממשל ורעיון מדיני

גב' בלה בוטניק, המחלקה ליחסים בינלאומיים

גב' אורלי משה, המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית

מלגות בית הספר לתלמידי תואר ראשון

בית הספר מעניק מלגות לתלמידי תואר ראשון - למתקבלים לשנה"ל תשע"ז, בעלי ציון פסיכומטרי משוקלל 650 ומעלה. גובה המלגה 3500 ש"ח! מתן המלגה מותנה בעמידה בתנאי ממוצע בשנה א'.

לפרטים נוספים נא לפנות לגב' נועה אברהם, מרכזת לימודי תואר ראשון.

כמו כן, דיקנאט הסטודנטים מעניק מלגות לסטודנטים שילמדו במדעי המדינה בתואר ראשון, אשר הינם בעלי ציון פסיכומטרי גולמי בהתאם לפירוט הבא:

*פסיכומטרי גולמי 633 - מלגה על סך 3500 ש"ח

*פסיכומטרי גולמי 660 - מלגה על סך 7000 ש"ח

*פסיכומטרי גולמי 720 - מלגה על סך 10,000 ש"ח

*תקנון המלגות המלא בדיקנאט הסטודנטים, ייתכנו שינויים. טלפון לבירור: 04-8288034

israel vismel manorד"ר ישראל ויסמל מנור, מומחה לפוליטיקה של ארה"ב מהמחלקה לממשל ורעיון מדיני, התראיין לתכנית "בחצי היום" ברשת ב' על הרקע לאירועי השנאה בארה"ב, והסביר למה הנשיא טראמפ מתקשה להאשים את הניאו נאצים וה-KKK. השידור מה-16.8 מתחיל בדקה 30:07, להאזנה לחצו כאן.

shaul horevפרופ' שאול חורב, מרצה במחלקה ליחסים בינלאומיים, לשעבר ראש הוועדה לאנרגיה אטומית, התראיין לתכנית "בוקר טוב ישראל" בגלי צה"ל והרגיע: למרות הצהרותיו הפומביות של טראמפ, ארה"ב דווקא פועלת להרגעת המתיחות מול צפון קוריאה. להאזנה לחצו כאן - דקה 0:33.

• 15 ג אוג 2017

ימים אחרונים להרשמה!

מה, עוד לא נרשמתם לתואר? ימי הרשמה מיוחדים בין התאריכים 15-17.8.17, 50% הנחה בדמי ההרשמה לשנת הלימודים הבאה - תשע"ח (אוקטובר 2017). אפשרות לתואר ראשון בשנתיים, מגוון מלגות לבעלי ציון פסיכומטרי 633 ומעלה, קורסי לימוד יחודיים ופרקטיים.

להרשמה לחצו כאן!  נשמח לענות על כל שאלה שיש לכם בנוגע ללימודי התואר, לקבלת מענה מהיר לחצו כאן.

ba registration 2017

nissim cohenברכות לד"ר ניסים כהן, ראש התכנית ללימודי מוסמך למנהלים במנהל ומדיניות ציבורית, אשר ספרו "מבוא למינהל וניהול ציבורי" (נכתב בשיתוף שלמה מזרחי) ישמש כספר הלימוד העיקרי של התחום בשנים הבאות.