ערעורים ופרסום ציונים

א. הציונים מתפרסמים בלוח המודעות של בית הספר ובפורטל. מחובת התלמיד לבדוק ציוניו סמוך למועד פרסומם.
ב. תלמיד רשאי לערער על ציונו תוך 10 ימים ממועד פרסומו. כל הערעורים הם בכתב ע"ג טופס מיוחד המיועד לכך.
ג. תלמיד המערער על הציון מודע לכך שהבחינה כולה תיבדק מחדש והציון הסופי עלול להיות נמוך מהמקורי.
ד. במידה שלא ניתן לבדוק את הערעור עד למועד הבא של הבחינה, תהיה ההתייחסות לציון כאילו לא תוקן. במקרה זה, אם ניגש התלמיד למועד הבא, ייחשב לזכותו הציון הגבוה מבין השניים.
ה. תלמיד המבקש לעיין במחברת הבחינה יהיה זכאי לכך רק אם קיבל ציון נכשל ובלבד שציונו מעל 41. כלל זה חל על כל מקצועות הלימוד פרט ל מבוא לממשל ופוליטיקה שבו הציון המזכה לצורך עיון במחברת הבחינה הינו 60 לפחות.
ו. הזכאים לעיין במחברת הבחינה יוכלו לעשות זאת במועד הערעורים בלבד כמצויין לעיל.
ז. תלמיד יכול לערער על ציונו בעבודה סמינריונית, אך באם נדחה ערעורו לא יוכל להגיש עבודה מתוקנת מכל סוג שהוא לצורך תיקון הציון.
ח. תוצאות הערעורים הן סופיות ומחייבות.
ט. תוצאות הערעורים יפורסמו על לוח המודעות, או ידווחו ע"י מזכירות החוג לתלמיד.

eran vigoda gadotפרופ' ערן ויגודה-גדות, מביה"ס למדעי המדינה ודיקן הפקולטה למדעי החברה, התראיין למגזין "בלומברג" בנוגע לפרסום המלצות המשטרה להעמיד לדין את ראש הממשלה נתניהו. "אנחנו עשויים לראות מהומה פוליטית, אבל אני חושב שהממשלה יציבה למדי. חשוב להבין שהבסיס המדיני של נתניהו מאוד נאמן לו, אלה אנשים עם קשר רגשי לליכוד", אמר.

doron navotעוד לפני פרסום ההמלצות, התראיין ד"ר דורון נבות, מומחה לשחיתות פוליטית וראש התכנית ללימודי דמוקרטיה בבית הספר למדעי המדינה, לעיתון "דה מרקר": "בתיק 2000 יש משהו מטעה מאוד - הוא מציג לנו שחיתות בוטה מאוד, אבל זו התנהלות מושחתת שבדרך כלל אינה מאפיינת את השחיתות הישראלית. השחיתות הישראלית היא מובנית ושיטתית הרבה יותר, ואינה מצריכה שיח בוטה כל כך כמו זה שהתנהל בין מוזס ונתניהו".

gabi ben dorפרופ' גבי בן-דור, ראש התוכנית ללימודי ביטחון לאומי במרכז לחקר הביטחון הלאומי מביה"ס למדעי המדינה, אמר בראיון לעיתון ג'רוזלם פוסט "במקרה הזה האיראנים הפרו את הכללים באופן גלוי ע"י שליחת המזל"ט, אז ישראל תקפה חזרה בכוח רב".

• 25 א פבר 2018

פתיחת סמסטר ב' תשע"ח

ההרשמה למועמדים חדשים לתואר לסמסטר ב' עדיין ממשיכה. לכל הנרשמים, בהצלחה בלימודים!

• 08 ה מרס 2018

יום פתוח להרשמה לשנת הלימודים תשע"ט

יום פתוח למעוניינים להירשם לתואר ראשון, שני או דוקטורט לשנת הלימודים תשע"ט - אוקטובר 2018. פרטים נוספים על היום הפתוח - בהמשך. שמרו את התאריך!