yaniv reingvartzמתוך 100 איחודי רשויות שאושרו לפני כ-15 שנים, רק 11 בוצעו בפועל. ד"ר יניב ריינגוורץ, מומחה לחקר השלטון המקומי מהמחלקה למנהל ומדיניות ציבורית בבית הספר למדעי המדינה, התראיין לכתבה בנושא בעיתון "גלובס": "בעולם אנחנו רואים המון איחודים. ביפן הייתה רפורמה גדולה שהורידה את מספר הרשויות בכמה מאות. יש ויכוחים לגבי עד כמה זה כדאי ולמי זה כדאי. לכן, במחקר משנת 2013 אנחנו ממליצים באיזה מצב ליישם את זה".

aharon cohen new"מבחינת אוהדי הפועל באר שבע, ההצלחה של הקבוצה בשנים האחרונות והפיכתה לגורם קבוע בצמרת, היא הוכחה שאפשר לנצח את המרכז. שאפשר להיות טובים יותר מתל אביב", כך עולה ממחקר חדש של פרופ' אהרון כהן מהמחלקה למנהל ומדיניות ציבורית, ביה"ס למדעי המדינה. לפירוט על ממצאי המחקר לחצו כאן.