israel vismel manorמחקר חדש בו שותף ד"ר ישראל ויסמל - מנור, מומחה לתקשורת פוליטית מבית הספר למדעי המדינה, מראה כי ריטוש תמונותיהם של פוליטיקאים אלמונים משפיע על שיעורי ההצבעה עבורם. התמיכה בפוליטיקאים מוכרים, עם זאת, אינה מושפעת משינויים קלים במראה החיצוני שלהם. לקריאת כתבה על המחקר שהתפרסמה במגזין "הארץ" לחצו כאן.

nissim cohenהאם יש הבדל בין הביטוחים המשלימים של כל אחת מהקופות ובזמני ההמתנה לרופאים? האם יש צורך גם בביטוח פרטי? ואיזה פתרון נקבל כשנהיה חולים באמת? ד"ר ניסים כהן, ראש תכנית המנהלים ללימודי תואר שני במנהל ציבורי וראש המרכז לניהול ומדיניות ציבורית, התראיין בנושא לתכנית "עושות חשבון" בערוץ 10. לצפייה בכתבה לחצו כאן.

• 22 א ינו 2017

נשמח לראותכם בין תלמידינו!

נפתחה ההרשמה ללימודי כל התארים לשנת הלימודים הבאה - תשע"ח (אוקטובר 2017). להרשמה לחצו כאן!

ההרשמה עדיין פתוחה גם למעוניינים להתחיל תואר ראשון בסמסטר ב' תשע"ז, שיחל ב-5.3.2017.

נשמח לענות על כל שאלה שיש לכם בנוגע ללימודי התואר, לפנייה ולקבלת מענה מהיר לחצו כאן.

• 19 א פבר 2017

מפגש למידה: מה בין צדק מאחה לשיח מאחה?

התכנית הבינלאומית ללימודי שלום וניהול סכסוכים מזמינה אתכם למפגש ראשון של מרכזי הגישור והדיאלוג בקהילה עם האקדמיה בישראל. המפגש יעסוק בעקרונות הצדק המאחה והשיח המאחה, ויישום שני תחומים אלו בשטח ובעבודתם של מרכזי הגישור והדיאלוג בקהילה. המפגש פתוח לקהל הרחב! 10.00-14.00 מצפור רבין. לתכנית המלאה לחצו כאן.

dr ehud eranBetween land and sea: spaces and conflict intensity - מחקר חדש של ד"ר אהוד ערן בודק מהם גבולות הריבונות - ומה קורה לריבונות כאשר מפליגים מקו החוף אל תוך הים. פורסם במגזין Territory Politics Governance. לקריאת המחקר לחצו כאן.

ממחקר של פרופ' ערן ויגודה - גדות ושל ד"ר ניסים כהן עולה כי אמון הציבור הישראלי בעיתונות הגיע לשפל חדש, לראשונה מזה 15 שנים, וזאת לאחר שרק עד לפני 3 שנים הוא היה בשיאו. "הסבר אפשרי לתופעה הוא שיש כעס בציבור כלפי התקשורת וכאשר הציבור נשאל לגבי התקשורת ככלל, הוא מביע כעס זה ברמה נמוכה של אמון". לכתבה המלאה לחצו כאן.