ימי עיון לזכרם של פרופ' אשר פרידברג וד"ר משה שני ז"ל

מסורת ימי העיון החלה לפני כ-24 שנים, ככנס שבו העלו את זכרו והביעו הוקרה על פועלו בתחום האקדמי וההוראתי של ד"ר משה שני ז"ל, בביה"ס למדעי המדינה. כל יום עיון הוקדש לנושא חשוב ואקטואלי בתחום המנה"צ בישראל. בכל יום עיון השתתפו מיטב החוקרים ואנשי המעשה מהארץ ומחו"ל המשתייכים לנושא של אותו יום עיון.
משנת 2007 מוזג יום העיון השנתי לזכרו של ד"ר משה שני עם יום העיון השנתי לזכרו של פרופ' אשר פרידברג.

רשימת נושאי ימי העיון שנערכו עד היום:

2017 - Start Up Nation - לא לעשירים בלבד! חדשנות במגזר הציבורי. לצפייה בסרטון ממהכנס לחצו כאן.

2016 - מחוייבות הממשל לאזרחיו. לתמונות מהכנס לחצו כאן.

2015 - ידע ומידע בניהול ובממשל

2014 - הון ושלטון בישראל

2013 - ניהול סגל בכיר בשירות הציבורי

2012 - מבנה ותפקוד של משרדי הממשלה

2011 - ביקורת ציבורית ומנהל תקין.

2010 - המנהל הציבורי בישראל - התדרדרות ואתגרין.

2009 - האם יש מי שמנהל את המדינה.

2008 - אזרחות והזדהות ארגונית.

2007 - שחיתות ציבורית.

2006 - ניהול אקדמי.

2005 - השלטון המרכזי והשלטון המקומי - יחסי גומלין.

2004 - שיפור השירות לאזרח.

2003 - מעמד האישה בפוליטיקה ובמנהל הציבורי.

2002 - הומור וסאטירה במנהל הציבורי.

2001 - שסעים וקונפליקטים במנהל הציבורי

2000 - רפורמה בשירות הציבורי

1999 - האדם בארגון

1998 - חמישים שנה לממשל ולמנהל הציבורי.

1997 - קביעת מדיניות ציבורית וביצועה.

1996 - הנשיאה באחריות ציבורית.

1995 - תקצוב ציבורי.

1994 - המצוינות בשירות הציבורי.

1993 - הביקורת הציבורית.

1992 - ערכים, אתיקה ומוסר בממשל ובמנהל הציבורי.

1991 - המשפטיזציה של הממשל והמנהל הציבורי.

1990 - ההפרטה בשירות הציבורי.

1989 - הרפורמה בשירות הציבורי.

כל המעוניין לקבל חוברת מוזמן לפנות אל פרופ' אהרון כפיר מהמחלקה למנהל ומדיניות ציבורית.