dr ehud eranלרגל מלאת 50 שנה למלחמת ששת הימים, התראיין ד"ר אהוד ערן, מהמחלקה ליחסים בינלאומיים, ל- Los Angeles Times  ול-Chicago Tribune . "זהו רגע בו הישראלים נדרשים להיות כנים יותר לגבי הכיוון אליו אנו הולכים. ישנה אמונה גוברת שזה משקף מציאות קבועה, במקום סיפורים שסיפרנו לעצמנו שזה כיבוש זמני".

israel vismel manorד"ר ישראל ויסמל - מנור, מומחה לפוליטיקה אמריקאית מהמחלקה לממשל ורעיון מדיני, ביה"ס למדעי המדינה, במאמר שפורסם ב-The Marker: הנשיא רונלד רייגן אמר כי הממשל אינו הפתרון לבעיות שלנו - הממשל הוא הבעיה. בסקר שנערך לאחרונה זכה הקונגרס לתמיכה של 9% מהציבור. מה מביא אמריקאים כה רבים לתעב את וושינגטון? לקריאת המאמר לחצו כאן.

• 26 ב יונ 2017

טקס חלוקת תעודות למוסמכי תואר שני

בשעה 17:30 חלוקת תלבושות אקדמיות בחדר 2006, בניין מדרגה קומה 2. הטקס המרכזי יתקיים ברחבת הדשא הצמודה לבניין הרב תכליתי, ולאחריו חלוקת תעודות בכיתות.

• 28 ד יונ 2017

טקס חלוקת תעודות לבוגרי תואר ראשון

הטקס יתקיים ברחבת הדשא הצמודה לבניין הרב תכליתי. התכנסות בשעה 18:00, תחילת הטקס בשעה 18:30. חלוקת התעודות לבוגרי בית הספר למדעי המדינה תבצע בתום הטקס בחדר 4045, בניין מדרגה קומה 4.

daphna canetti 3כיצד טרור יכול להשפיע על בחירות? מחקרה של פרופ' דפנה קנטי, ראש המחלקה לממשל ורעיון מדיני וראש התכנית לתואר שני עם התמחות בלימודי דמוקרטיה, פורסם במסגרת כתבה בניו-יורק טיימס. המחקר גילה כי חשיפה לטרור נוטה להגביר את התמיכה בעמדות פוליטיות קיצוניות.

nissim cohenברכות לד"ר ניסים כהן, ראש התכנית ללימודי מוסמך למנהלים במנהל ומדיניות ציבורית, אשר ספרו "מבוא למינהל וניהול ציבורי" (נכתב בשיתוף שלמה מזרחי) ישמש כספר הלימוד העיקרי של התחום בשנים הבאות.