aharon cohen new"מבחינת אוהדי הפועל באר שבע, ההצלחה של הקבוצה בשנים האחרונות והפיכתה לגורם קבוע בצמרת, היא הוכחה שאפשר לנצח את המרכז. שאפשר להיות טובים יותר מתל אביב", כך עולה ממחקר חדש של פרופ' אהרון כהן מהמחלקה למנהל ומדיניות ציבורית, ביה"ס למדעי המדינה. לפירוט על ממצאי המחקר לחצו כאן.

doron navot

ד"ר דורון נבות, ראש התכנית ללימודי דמוקרטיה מבית הספר למדעי המדינה, התראיין לכתבה בעיתון "גלובס" בנושא הגבלת הכהונה של ראשי ערים: "לראשי הרשויות הוותיקים יש דווקא יתרונות רבים. הם ראשי ערים ותיקים שנהנים מאמון הציבור. הגבלה על מספר קדנציות הוא הגבלה של רצון הציבור ובמדינה דמוקרטית צריך להימנע מזה. לכתבה המלאה לחצו כאן.