תואר ראשון - מדעי המדינה - לימודים בשנתיים

חדש! תכנית לתואר ראשון בשנתיים

ביה"ס למדעי המדינה מודיע על פתיחת תכנית לימודים לתואר ראשון בשנתיים לסטודנטים שאפתניים.

במסגרת התכנית הסטודנטים ילמדו 6 סמסטרים רצופים לאורך שנתיים, כולל סמסטר קיץ בכל שנה.

הלימודים בתכנית במתכונת דו חוגית בלבד.

*ניתן לשלב את הלימודים במדעי המדינה עם חוג נוסף מכלל חוגי הלימוד באוניברסיטה, גם אם אינו מציע לימודי תואר בשנתיים.

בתכנית יוצעו מלגות לסטודנטים מצטיינים על סמך ציוני הבחינה הפסיכומטרית:  ציון פסיכומטרי גולמי 633 יזכה את הסטודנט במלגה בגובה 3500 ש"ח. ציון פסיכומטרי גולמי 660 יזכה את הסטודנט במלגה בגובה 7000 ש"ח. מתן המלגה בהתאם לקריטריונים של הדיקנאט.

יתרונות התכנית:

• קבלת תואר אוניברסיטאי מלא בשנתיים בלבד
  • מלגות לתלמידים מצטיינים על סמך ציוני פסיכומטרי
  • השתלבות מהירה בשוק העבודה, יתרון יחסי של שנה על פני המתחרים
  • התכנית לא קיימת באף אוניברסיטה אחרת

תנאי קבלה לתכנית:

סכ"ם 550, רמת אנגלית "בסיסי" לפחות, רמת עברית - יע"ל 120.

לפרטים נוספים פנו אל נועה אברהם, מרכזת התכנית:

טלפון: nnachum@univ.haifa.ac.il    04-8240561